Personvernerklæring

Behandlingsansvarlig

Tone K Skartveit er på vegne av toneskartveit.com behandlingsansvarlig for personopplysninger.

Personopplysninger som lagres

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre deg hvis du legger igjen disse via ett av kontaktskjemaene på nettstedet: navn og e-postadresse.

Formål med behandlingen

Vi behandler opplysningene for å kunne sende deg nyhetsbrev eller møte andre forpliktelser etter avtale med deg.

Grunnlaget for behandlingen

Informasjon om navn, e-postadresse benyttes for å holde kontakt med deg. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b).

Innhenting av personopplysninger

Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt på våre nettsider. Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies). Les mer om bruk av informasjonskapsler her: toneskartveit.com/cookies

Utlevering av opplysninger til tredjeparter

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det.

Sletting av personopplysninger

Opplysninger vi har mottatt i fra deg lagres i vår kontaktdatabase, men du kan når som helst be om at vi sletter deg fra denne.

Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger. Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

Informasjonssikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering av sensitive deler av avgitte opplysninger.

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser:

Tone.skartveit@gmail.com

Sist oppdatert 20 juni 2020